International 11:Metre One Design Class Association

- Australia -Austria - Belgium - Denmark - Germany - France - Hungary - Italy - Netherlands - Norway - Sweden - Switzerland

Norske båter til VM i Australia

Følgende norske lag skal delta i Sydney i januar:
  • NOR 8564, Matchless, Hans Holst, Hans Wallèn, Geir Tømmerstigen, Johan EK
  • NOR 161; Eriksen Kran, Finn Eriksen, Morten Koflaat, Thore Vestby og Espen Ege
  • NOR 316, Arno Berg, Frank Sothemann, Kirsten Siwers, Christian Madsen
  • NOR 119, Dag Olav Nikolaisen, Anne Moe Nikolaisen, Thor Gunnar Andersen, Kristoffer Gundersen
  • NOR 8212, Torgeir Pedersen, Dag Usterud, Pål Stiansen, Iver S. Waalen


Det er full fart i planleggingen, koordinering av transport (eksotiske eksportdokumenter etc), logoer for W&W til båtsider norske og svenske båter, forsikringer, flybilletter kredittkort, tannbørster etc. Det er mye som skal ordnes.....

Båtene sendes fra Gøteborg 28/10 og kommer til Sydney den 13/12. Der må de ut av terminal og settes på yachtclub innen 18/12 for å unngå høyt prisede terminalkostnader etc.. Vi må få berømme W&W som legger veldig mye tilrette for oss i forbindelse med frakten, deriblandt utvidede terminaltider i Sydney etc..

Så skal det bos, det ser ut til at de fire første båtene 8564,161,316 og 119 vil gå sammen om å leie et herskapshus på høyden over bukten der yacht cluben ligger..Bilder er vedlagt; to swimming pools etc, lots of wining and dining possibilities.

Team 8212 vil i nøktern norsk husmannsstil medbringe telt av type gapahuk eller knappetelt, med tanke på innlosjering på nærmeste parkeringsplass eller busstopp.

Iver

< Tilbake